lunes, 11 de abril de 2016

Nuestra jornada en la web de la Conselleria

La noticia de nuestra última jornada de difusión "Propuesta, pilotaje y análisis de una nueva tabla de evaluación" que tuvo lugar en la EOI de Quart el pasado mes de febrero, ya se ha publicado en la página web de la Conselleria.



“Proposta, pilotatge i anàlisi d'una nova graella d'avaluació” Jornades de difusió del treball realitzat durant el projecte Erasmus + de l'EOI Quart



Divendres 19 de febrer l'equip que realitza un projecte Erasmus + a l'EOI de Quart va organitzar una jornada de difusió per tal de presentar el resultat dels seus quasi dos anys de projecte: una proposta de graella d'avaluació de l'expressió oral per als exàmens de certificació de nivell B2. La jornada titulada “Proposta, pilotatge i anàlisi d'una nova graella d'avaluació” va reunir a quasi 50 professors/res d'idiomes de diverses escoles de la Comunitat Valenciana i també va comptar amb la presència de la inspectora d'educació de l'Escola Oficial d'Idiomes de Quart, Virginia Jiménez. En les 5 hores de formació es va fer una anàlisi de les graelles actuals d'avaluació, les quals van suposar un avançament important perquè van constituir el primer pas que es va donar a la Comunitat Valenciana cap a la unificació de criteris a l'avaluació. A continuació, es va presentar una proposta de graella que està basada en tot allò que s'ha aprés durant els quasi dos anys de durada del projecte. Es va insistir en la necessitat de tindre un instrument fiable, coherent i pràctic per a l'avaluació de les proves de certificació. Juntament amb la graella, també es va exposar una guia de bones pràctiques per a l'avaluació. El professorat va poder posar en pràctica la graella proposada i familiaritzar-se amb ella en l'última part de la jornada. El debat posterior va ser ric en aportacions que seran molt valuoses per a la redacció definitiva d'aquestes graelles. També es va fer referència a la necessitat que el professorat confie en la graella d'avaluació que utilitza i que s'entrene en el seu ús per tal d'aconseguir una major fiabilitat i estandarització entre professors.

Les jornades es completaran amb una enquesta online on el professorat podrà donar els seus punts de vista i opinions. El professorat que hi va participar es va mostrar molt interessat i favorable a l'actualització de les graelles d'avaluació i va manifestar la utilitat i l'encertat de les jornades.

No hay comentarios:

Publicar un comentario